Tréning Money Map Mentorálás
Rólunk Mentoraink Események Karrier Kapcsolat
06 70 930 7927 info@milion.hu

KÖSZÖNTÜNK A PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG VILÁGÁBAN!

A Milion tréning a mai inflációs és bizonytalan pénzügyi helyzetben egy lehetőség

  • gyakorlatban azonnal használható tudást ad át játékosan, kis csoportokban
  • pénzügyi intelligenciát fejleszt
  • célkitűzés fontosságát megismerteti
  • helyes döntések meghozatalát támogatja
  • kapcsolatépítési lehetőséget kínál
Stabil anyagi helyzet

A képzés kifejlesztésekor a célunk az volt, hogy segítsünk az emberek pénzügyi szabadságfokának az emelésében, a saját egyéni értékrendjük felismertetésében a pénzügyi tudatosság növelése által. Tamásban és bennem két világ találkozott, hiszen Tamás számos olyan projektet épített fel, ahol a szociális érzékenység fontos szerephez jutott, úgy, mint iskola alapítása, alapítvány elindítása, én pedig hoztam a racionális vonalat, ami sokkal inkább már a pénzügyekhez köthető. Szerettük volna a bennünk felhalmozott tapasztalatot átadni azoknak, akik saját életükben vagy vállalkozásukban fejlődni szeretnének. Így hoztuk létre a Milion világát, ahol a pénzügyek mellett megjelenik a boldog, kiegyensúlyozott élet több összetevője is, úgy, mint harmónia, vitalitás és folyamatos önképzés.

Herczeg László Herczeg László
Zubor Tamás Zubor Tamás

Ki segít neked vagy a gyermekednek a pénzügyi ismeretek elmélyítésében?

A gyerekeink jövőjét befolyásolja, hogy hogyan gondolkodnak a pénzről, tudnak-e bánni vele.

Ha az iskolában valami nem megy jól, magántanárhoz küldjük, hogy jó iskolákba járhasson, jó szakmája legyen…

?

No és megtanítjuk a pénzzel bánni? Arra, hogy a munkával megszerzett vagyonával hogy gazdálkodjon?

Ha az iskolában valami nem megy jól, magántanárhoz küldjük, hogy jó iskolákba járhasson, jó szakmája legyen…

?

No és megtanítjuk a pénzzel bánni? Arra, hogy a munkával megszerzett vagyonával hogy gazdálkodjon?

Te hogy segítesz a gyermekednek ebben?

A pénzügyi tudatosság Magyarországon elhanyagolt terület

16 éves kor felett

A legtöbb iskolában nem tanítják meg a diákoknak, hogyan készítsenek költségvetést, hogyan takarékoskodjanak, vagy hogyan hozzanak ésszerű pénzügyi döntéseket. Így rengeteg fiatal felnőtt küzd azzal a problémával, hogy a nagybetűs életbe lépve nem rendelkezik a megfelelő pénzügyi ismeretekkel, így eleve hátrányból indul.

Felnőttkorban

A családi mintákra építve hatalmas információs zajban kell tudatos, jó döntéseket hozni. A bizonytalan gazdasági környezetben nehéz eligazodni. A legtöbbünknek nem tanította senki.
Nehéz, de meg kell állni és megnézni, hogy egy adott pillanatban hol is tartunk, mi a célunk.

A pénzügyi tudatosság nem csak egy egyszerű ismeretekkel teli táska, amit hordozunk magunkkal.

Ez egy értékes eszköz, amely segít megalapozni jövőnket, tervezni céljainkat és megőrizni anyagi stabilitásunkat. Azok, akik erős pénzügyi tudatossággal vértezték fel magukat az évek során, jobban boldogulnak a mindennapi pénzügyekkel kapcsolatosan, könnyebben kezelik a váratlan kiadásokat, és hatékonyan tervezik meg a jövőjüket.

Fiatal vállalkozó

kezdj bele most!

Egyedi fejlesztésű társasjátékunk egy olyan felejthetetlen kalandra invitál, amelyben valós következmények nélkül fedezhetitek fel a hitelfelvétellel, a családalapítással, vagy akár a munkanélküliség következményeivel járó élethelyzeteket.

Jelentkezz 1 napos komplex tréningünkre, ahol játékos formában, mentorok segítségével vehetsz részt egy izgalmakkal teli pénzügyi útvesztőben!

Ha a gyermeked szeretnéd regisztrálni, felhívjuk a figyelmed, hogy a minimum korhatár a részvevőknek a betöltött 16 év!

Kinek ajánljuk tréningünket?

  • 16-18 éves fiataloknak, akik még középiskolás éveik alatt szeretnének tudatosabban gondolkozni pénzügyeik terén
  • 19-28 éves egyetemistáknak, pályakezdőknek, akik tudatosan szeretnék elkezdeni a felnőtté válás éveit
  • 99 éves korig mindazoknak, akik magabiztos pénzügyi döntéseket akarnak hozni életükben

Ismerkedj meg mentorainkkal!

Tréningünkön szakképzett mentoraink segítenek, hogy a társasjáték egyes szakaszait kellő tudatossággal és szakértő tanácsadási háttérrel oldd meg!

Személyre szabott figyelem minden résztvevő számára!

Herczeg László Herczeg László mentor

Szeretném minél több emberrel megismertetni a Milion „játékszabályokat”, amelyeket, ha valaki az életbe is átültet a teljesebb, kiegyensúlyozottabb élethez vezetnek! Ez az út nem a legkönnyebb, de az eredmény sokunk számára nagyon vonzó cél lehet.

Tóth Szabolcs Tóth Szabolcs mentor

Mentorként célom, hogy felismertessem az élet azon értékeit, melyek fejlesztésével céljainak magvalósulását közelebb hozzuk magunkhoz és harmonikusabbá tegyük napjainkat. Aki érez magában kellő kitartást, céltudatosságot és fogékony a változásokra, ő mindent el tud érni, amit csak szeretne.

Zubor Tamás Zubor Tamás mentor

Közel 20 éve foglalkozom vállalkozások, civil szervezetek, magánszemélyek mentorálásával. Munkám során a közösségeket, és a benne dolgozó embereket ahhoz segítem hozzá, hogy felismerjék saját kvalitásaikat és rádöbbenjenek lehetőségeikre, ezáltal önmagukból a legtöbbet tudják kihozni. Nem csak a pénzügyekben.

Pinezits Alexandra Pinezits Alexandra tréner

2008 óta tevékenykedem a tréning szakmában. Résztvevőként ismerkedtem meg a Milion tréninggel, majd az ezt követő mentori programmal, amely hatalmas változásokat, fejlődést hozott a vállalkozásunkba és a magánéletünkbe egyaránt. Trénerként szerelem volt első látásra a játék, azonnal tudtam, hogy csatlakozni szeretnék munkatársként is, hogy minél több embert tudjak támogatni emberi, üzleti, anyagi céljainak elérésében.

Móricz Ádám Móricz Ádám oktatásszervező

Több éve foglalkozom aktívan az értékpapírok és befektetések világával. Ambícióim szerint, szeretném energiámat és lelkesedésemet arra fordítani, hogy az emberek pénzügyekről alkotott képét újraformáljam, könnyen érthető és játékos formában. Meggyőződésem, hogy céljaink elérhetőek, akár emberi, üzleti és pénzügyi értelemben is, a megfelelő hozzáállással és kitartással. Munkám részeként szívesen adok visszajelzést egy más perspektívából az elképzelésidről terveid és lehetőségeid alapján.

A tréningen résztvevők már tudják, hogy az álmaink megvalósulásához nem csak a képzeletünk szab határt – a pénzügyi tudatosságunk is

A Milion Tréningen résztvevők már egy más stílusú életet képzelnek el maguknak és tesznek a céljaikért a mindennapokban. Ezt a tudást adják át a gyermekeiknek is.

Pénzügyi téren nagyobb szabadságfokra törekedve hasznosítják mindazt, amit a tréning játékos formában iránytűként adott a számukra.

Család, pénzügyi tudatosság

EZ A LEGJOBB ALKALOM, VEDD KÉZBE A SORSOD ÉS INDULJ EL A MAGABIZTOS JÖVŐ FELÉ.

Közelgő tréningek

Ápr.
27
Milion Tréning

Szombat 9:00 | Milion Iroda
9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 23.

jelentkezem
Jún.
8
Milion tréning

Szombat 9:00 | Milion Iroda
9700 Szombathely,

jelentkezem
Ár: díjmentes
regisztrációhoz kötött
Ár: 40.000 Ft / fő

Személyes adatok

Számlázási adatok

Fizetés

ÁSZF-et és az Adatkezelési nyilatkozatot

Végösszeg: 40.000 Ft

Fizetési módok

Oldalunkon kizárólag bankkártyás fizetési módra van lehetőség. A regisztráció végén a népszerű Barion fizetési felületére irányítjuk, ahol Barion tárcájával vagy bankkártyával fizethet.

Biztonságos fizetés

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Bankkártya adatai weboldalunkhoz nem jutnak el. A fizetés titkosított csatornán történik.

Figyelem!

Kérjük, hogy adatait pontosan töltse ki, mert a számlát rendszerünk az itt megadott adatok alapján állítja ki automatikusan.

Kérdése van?

Ha felmerült bármilyen kérdése, keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!