Tréning Money Map Mentorálás
Jelentkezz tréningünkre!
Rólunk Mentoraink Események Karrier Kapcsolat
06 70 930 7927 info@milion.hu

Milion Tréning

Ha az éves bevételed 20 font, és az éves kiadásod 19 font, akkor az eredmény Boldogság. Ha az éves bevételed 20 font, és az éves kiadásod 20 ½ font, az eredmény Nyomorúság.

Charles Dickens

kis létszámú csoportok

gyakorlatias tréning

játékos tanulás

másnaptól használható tudás

Játékos tanulás

Tréningünk az ún. gamification elvet követi, azaz játékos elemeket használunk, hogy a tanulást még érdekesebbé és lebilincselőbbé tegyük. Szemléletformáló gyakorlati napunkon a résztvevők rendhagyó módon próbálhatják ki magukat, szimulálva az életben is sokszor véletlenszerűen adódó problémák, élethelyzetek megoldását. Sokan gondolják úgy, hogy a mindennapokban már nem a lexikális tudás elsajátítása a legfontosabb – hiszen az emberiség által felhalmozott teljes tudás elérhető az interneten -, sokkal inkább azon összefüggések, amelyek a sikeres élet játékszabályai, amelyeket megismerve a számtalan döntési helyzetben jó támpontként szolgálhatnak. Ezeket az ismereteket elsajátítani játékos formában még nagyobb élmény.

Pénzügyi intelligencia fejlesztése

A tréning célja egy olyan pénzügyi szemléletformálás, amely után a résztvevők már soha többé nem tudnak úgy tekinteni a pénzre, mint előtte. Az anyagi függetlenségről sokaknak milliárdos összegű bankszámlák jutnak eszébe, pedig sokkal kevesebb is elég hozzá. Megfelelő számítással könnyedén meghatározható és meg is valósítható az anyagi függetlenség, azaz a mókuskerékből való kilépés, ha ismerjük az eléréséhez szükséges pénzügyi eszközök működését és jövőbeli pénzügyi döntéseinket ez alapján hozzuk meg. Tréningünkön a résztvevők megtanulják a Relatív Függetlenségi Arány mágikus képletét, megismerik a privát mérleg,- és eredménykimutatás készítésének fortélyait, betekintést nyernek a befektetési eszközök világába, az ingatlanok, értékpapírok és vállalkozások területén.

Célkitűzés fontosságának megismerése

Sok ember elfogadja a helyzetét, és nem teszi fel magának a kérdést, hogy mit kell tegyek azért, hogy a célomat elérjem. Tréningünk szeretné felismertetni a résztvevőkkel azon valóban fontos értékeket, amelyeket célként kitűzve elvezeti az egyént a szabadság vágyott állapotába, magában foglalva az anyagi függetlenséget és teljes harmóniát magunkkal és családunkkal. Bátorítanánk mindenkit, hogy merjen feltenni kérdéseket, és megkérdőjelezzen minden olyan állapotot, adottságot, amelyet idáig, mint alapvetés fogadott el. Résztvevőink trénereinkkel együtt a hogyan? –ra keresik a választ. A sikeres élet egyetlen titkaként gondolunk a célokra, amelyeket kitűzve elkészíthetjük az odavezető terveinket.

Helyes döntések az élet minden területén

Minden ember ösztönös törekvése, hogy saját életét harmóniában, vitalitásban és anyagilag kiteljesedve, azaz boldogan élhessen. Az ide vezető út azonban nem egy jól kivilágított autópálya, hanem sokszor árnyas, kaptatva emelkedő vagy éppen lefelé rohanó, tekergő vagy egyenesen megiramodó erdei úthoz hasonlítható, megannyi kis elágazással, amelyeknél felnézve mindenki meghozza egyéni döntését. A probléma azonban az, hogy a jelenlegi oktatási rendszer nem ad ezekhez a döntési szituációkhoz kellő ismeretanyagot, sőt a fogyasztásvezérelt társadalmunkban, a profitorientált termelő és szolgáltató cégek olyan felszínes, általában csak a külsőségekre koncentráló értékeket mutatnak fel, amelyek lelepleződése sokszor túl későn történik, rádöbbentve az egyént az odáig megélt élet hibás döntéseire.

Kapcsolatépítési lehetőség

A tréning jellegéből adódóan elengedhetetlen a személyes kontaktus a résztvevők között, ezért a nap végére nem csak megannyi új ismerettel, de gyümölcsöző kapcsolatokkal is gazdagodhatnak, akik erre nyitottak. A résztvevők számtalan különböző érdeklődési körből kerülnek ki, de a mentalitásuk közös: mindannyian pozitív attitűddel rendelkeznek és hisznek az önképzés fontosságában.

Közelgő tréningek