Tréning Money Map Mentorálás
Jelentkezz tréningünkre!
Rólunk Mentoraink Események Karrier Kapcsolat
06 70 930 7927 info@milion.hu

Rólunk

2014-ben egy kávé mellett kezdődött. Alapító tagok Zubor Tamás és Herczeg László. Tamás egy alapítvány vezetőjeként mindig is fontosnak tartotta a kulturális és oktatási kezdeményezések támogatását, így az első gondolatok is termékeny talajra hullottak, amelyek Lászlóval folytatott beszélgetés folyamán körvonalazták a Milion világát.

Sok beszélgetés következett, amelyek egyre jobban megerősítették és tudatossá tették, hogy mondanivalójuk van a világ számára. Az eszme rendszert alkotó tételek külön-külön mind ismert és felismert gondolatokat tükröznek, de az alkotók eddigi életpályája és az abból merített tapasztalatok olyan ötvözetté nemesítették az ismeretanyagot, amely egy új szemszögből engedi láttatni az élet legfontosabb értékeit. A Milion világában érdekesen keveredik a szociális érzékenység és felelősségvállalás témája, a versenyszellem és racionális gondolkodás előnyével, középpontba helyezve a legnagyobb értéket, az időt, a harmónia és vitalitás megőrzése mellett.

Mire vagyunk büszkék?

  • Megalkottuk a Relatív Függetlenségi Arány fogalmát, amelyet számos ember már, mint központi mutatószám tett maga elé.
  • Több száz ember vett részt a tréningjeinkek és indultak el a mentorálási folyamatunkban.
  • Több egyetem is elismerően nyilatkozott a tréningünk után, szorgalmazva minél több diák részvételét.
  • Küldetésüknek érezzük és feladatunknak tartjuk, hogy a nyitott emberekkel felismertessük saját egyéni értékeiket, hogy életüket minél tudatosabban, boldogabban éljék.

Legyen Ön is Milionos!

Az anyagi függetlenség elérésének első lépései gyakran a bevétel növeléssel kell kezdődjenek. Keress egy ötletet, amihez szívesen csatlakozol, vagy találd meg ezt a lehetőséget a Milion gondolatvilágában és legyél Milion RFA szakértő nálunk!

  • Amennyiben megérintett a Milion gondolatvilága, alternatívát kínálunk az egyre növekvő bevételszerzésre.
  • Legyél oktatásszevezőnk, vagy tanulj nálunk trénernek!
  • Később specializálódás, mentor vagy pénzügyi tanácsadó irányba
  • Akár másodállásban