Tréning Money Map Mentorálás
Jelentkezz tréningünkre!
Rólunk Mentoraink Események Karrier Kapcsolat
06 70 930 7927 info@milion.hu

milion money map

Anyagi helyzetünk a „belső életünk” kivetülése és ez fordítva is igaz. Az anyagi biztonságban élő emberek lazábban kezelik a felmerülő élethelyzeteket, nyugodtabbak, amelyet környezetük is észrevesz. Webes alkalmazásunkkal kész eszközt kívánunk adni, amely biztosítja a kontroll lehetőségét a személyes pénzügyekben.

felhőalapú alkalmazás

kétoldalú hozzáférés

átlátható anyagi helyzet

pénzügyi kontroll

Pénzügyi helyzetkép

Sokszor tapasztaljuk, hogy a mindennapok rohanásában kevesen vannak tudatában, hogy egyáltalán milyen pénzügyi megoldásokkal, termékekkel rendelkeznek, azok beltartalma milyen problémájukra nyújt megoldást. A pénzügyi helyzetkép megfelelő adatainak felvitele után könnyen áttekinthetővé válnak a meglévő szerződéseink, amelyeket így saját céljaink szemszögéből tudunk értékelni.

Kiadás/bevétel elemzése

Lehetetlen hatékonyan úgy célokat elérni, hogy nem nézzük meg honnan indulunk. Anyagi oldalon ez a kiadás-bevételek áttekintésével kezdődik, elemezve a különböző bevételi típusokat és mérlegelve a kiadások megfelelő tételeit.

Biztosítási mátrix

Könnyen áttekinthetők a megkötött biztosítások és felfedezhetők a hiányosságok, átfedések.  A kockázatkezelés átlátható és jobban optimalizálhatóvá válik, ezáltal csökkentve a felesleges kiadásokat.

Éves mérleg és eredménykimutatás

Trénereink segítségével minden évben elkészítünk egy „pillanatfelvételt”, amelyeket az évek során egymás mögé rendezve látjuk a család anyagi helyzetének alakulását és irányát az idő viszonylatában. Ennek köszönhetően legkevesebb évente lehetőséget kapunk, hogy beavatkozzunk pénzügyeinkbe, megtalálva a megfelelő mozgatórugót, vagy hozzáigazítva tervünket az elmúlt hónapok gazdasági változásaihoz.

Anyagi helyzet

Szoftverünk magába integrálja azokat a mutatókat, amelyek számítási képletében megjelennek az általunk fontosnak tartott változók. A relatív függetlenségi arány, az eszközökön elért megtérülés, a túlélési faktor és Rockefeller mutató ráirányítja figyelmünket néhány fontos mérhető dimenzióra, amelyek változásán mérhetjük anyagi életünk változását, ill. értékelhetjük az elmúlt hónapok döntéseit. Elengedhetetlen, hogy időről-időre megállva visszatekintsünk és levonjuk a megfelelő következtetéseket, tanuljunk a hibáinkból és azonosítsuk a jó döntéseinket, lehetőséget adva azok tudatos megismétlését.

Vegye magához a kontroll lehetőségét és haladjon tudatosan a megtervezett úton az anyagi függetlenség felé.